pasta-schelp

De verschillende facetten van eten hebben mij altijd al geboeid: de vele geuren met de bijbehorende herinneringen, de rituelen aan tafel, het genieten van het delen van een maaltijd, het struinen over markten in vreemde landen, alles willen proeven wat er te proeven valt, op zoek gaan naar de mooiste ingrediënten, uren in de keuken staan, zorg besteden aan het opdienen en genieten van hoe anderen genieten.

 

Na mijn studie levensmiddelentechnologie heb ik ruim twaalf jaar marketing- en verkoopervaring opgedaan in de levensmiddelenindustrie. Door deze ervaring ben ik in staat om verder te denken dan de foto alleen; de foto's moeten immers altijd ondersteunend zijn aan het doel van een reclamecampagne, de uitstraling van een restaurant of de leesbaarheid van een tijdschrift of kookboek.

 

In Culinaire Fotografie gaat het om het verleiden van anderen. Een foto van een gerecht moet mensen inspireren om zelf het gerecht te gaan maken, moet mensen laten watertanden. Mogelijk brengt de foto herinneringen naar boven of misschien ontroert de foto zelfs. Daarom moet de foto perfect zijn. Niets mag afbreuk doen aan de verleiding, de herinnering of emotie.

 

U maakt geweldige producten of gerechten? Laat mij u helpen met de verleiding!